Testpub #117 - Lås opp kraften til Playwright: En praktisk workshop

Testpub #117 - Lås opp kraften til Playwright: En praktisk workshop
18 April 2024
THURSDAY
5 p.m.
600_519574947.webp?w=384 1x, 600_519574947.webp?w=750 2x" src="
div>
id="event-details" class="px-6 sm:px-4 xl:px-0 md:max-w-screen mt-5 w-full">

Details

Denne gangen har vi vært så heldige å fått med Systek til å holde en workshop i Playwright. Så vi prøver noe nytt med å ha praktisk workshop.

Lås opp kraften til Playwright: En praktisk workshop

Er du klar for å begi deg ut på en spennende reise inn i verdenen av webautomatisering? Bli med på vår Playwright-workshop og oppdag hvordan dette banebrytende verktøyet kan revolusjonere test- og utviklingsarbeidet ditt.
Hva du kan forvente:

  • Kom i gang: Dykk ned i grunnleggende Playwright. Lær hvordan du setter opp miljøet ditt, installerer Playwright og konfigurerer ditt første prosjekt.
  • Lag din første test: Vi vil guide deg gjennom å bygge et enkelt, men kraftig testskript. Opplev magien til Playwright når det samhandler sømløst med nettlesere.
  • Mestring av essensielle ferdigheter: Utforsk Playwrights kraftige funksjoner, inkludert tverrnettlesertesting, headless-modus og enhetsemulering.
  • Praktisk øvelse: Bli med og skriv dine egne Playwright-skript. Feilsøk, optimaliser og finjuster testene dine.
  • Spørsmål og svar: Ta med deg dine brennende spørsmål! Våre eksperter vil være tilgjengelige for å svare på alt du lurer på.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å heve testferdighetene dine. Reserver plassen din nå!

Det er også viktig at alle har med en laptop, slik at der kan installere og generere tester. (Benytter du jobb laptop, så sjekk at du har rettigheter til å installere på den)


update information

You May Also Like

All events in Oslo