Tas Opp! presenterer Siri og de gode hje

Tas Opp! presenterer Siri og de gode hje
6 December 2023
WEDNESDAY
7:30 p.m.

Tas Opp! presenterer Siri og de gode hjelperne

Tas Opp! er stolte av å presentere en spennende og inspirerende begivenhet med Siri og hennes gode hjelpere. Dette er en unik mulighet til å lære om hvordan teknologi kan være til nytte og hjelp i hverdagen.

Siri er kjent for sin intelligente talegjenkjennelse og evne til å hjelpe med å få utført diverse oppgaver. Hun er en virtuell assistent som kan hjelpe deg med alt fra å sende tekstmeldinger og sette opp møter, til å spille musikk og svare på spørsmål om verden rundt deg.

Under denne begivenheten vil du få sjansen til å møte Siri og hennes team av utviklere, og de vil fortelle om hvordan de har jobbet for å gjøre Siri til den hjelpsomme assistenten hun er i dag. Du vil få innblikk i hvordan stemmeteknologi fungerer, og hvilke spennende muligheter det åpner for i fremtiden.

Det vil også være en rekke praktiske demonstrasjoner hvor du kan se Siri i aksjon. Du vil bli imponert over hvor enkelt det er å bruke stemmekommandoer for å styre ulike enheter og utføre oppgaver.

Denne begivenheten er åpen for alle som er interessert i teknologi og hvordan det kan forbedre hverdagen. Uansett om du er en erfaren bruker av Siri eller om du er helt ny og nysgjerrig på konseptet, er du hjertelig velkommen.

Vi håper du vil bli med på dette spennende arrangementet og lære mer om Siri og de gode hjelperne. Det vil være en unik mulighet til å bli inspirert og kanskje til og med få noen nye triks og teknikker med deg hjem.

  • Hva: Tas Opp! presenterer Siri og de gode hjelperne
  • Når: 10. juli kl. 18.00
  • Hvor: Konferansesenteret, Oslo
  • Pris: Gratis
"Meld deg på i dag, og bli med på en spennende kveld med Siri og de gode hjelperne. Du vil ikke angre!"

Price 355.00
update information

You May Also Like

All events in Oslo