Larry June: Larry's Market Run 2023

Larry June: Larry's Market Run 2023

Aldersgrense: 18+

Larry June trekker på aspekter fra sine vestkystrøtter og oppveksten i Atlanta, og har med tiden utviklet sin helt egen stil, med avslappende flows, oppløftende instrumentaler og karismatiske tekstlinjer.

 

Den amerikanske rapperen får de enkle gledene til å høres luksuriøse ut. Penger, gress og kvinner lever i låtene hans, men det gjør også hverdagslige gjøremål som det å gå i butikken, lage smoothies og vanne planter. Han snakker om et liv som ikke er uten utskeielser, men kanskje er han hakket mer jordet enn noen av dine andre rapfavoritter.

 

June er effektiv som få – på 2010-tallet kom prosjektene på løpende bånd, og 2020 skulle bli året da han ga ut intet mindre enn fire album. Han har høstet utmerkelser fra medier som Complex, Pitchfork, FADER og New Yorker, i tillegg til cosigns og samarbeid med artister som Post Malone, Wiz Khalifa og Curren$y.

 

«Orange Print» fra 2021, havnet på Billboards Heatseeker-albumliste, og ble #1 på Billboards Next Big Sound-liste. Han la ut på en landsomfattende (og utsolgt) headlinerturné, og spilte på festivaler som Broccoli City, Made In America, LollaPalooza, Dreamville Fest og Rolling Loud. Oppfølgingsalbumet, «Spaceships On The Blade» fra 2022, fikk utbredt kritikerros, og var blant annet inkludert på Billboards liste over beste rapalbum og Rolling Stones beste musikkliste det året. 

 

Nå er det bare å glede seg over sisteskiva, «The Great Escape» (mars 2023) – et samarbeidsalbum med den legendariske produsenten The Alchemist. Og ikke minste det at Larry June skal ut på en omfattende turné, hvor det langstrakte landet oppe i nord også står på turnélista < 3  


Venue
Parkteatret Scene
Performers:
Larry June
update information

You May Also Like

All events in Oslo
Oct
07-25