Julekonsert med Birkelunden mannskor

Julekonsert med Birkelunden mannskor
18 December 2023
MONDAY
6 p.m.
Birkelunden mannskor arrangerte en flott julekonsert i går kveld. Det var en magisk opplevelse for alle som deltok. Koret sang vakre julesanger som spredte julestemning blant publikum. Med sin kraftfulle og harmoniske stemmeprakt leverte koret en imponerende prestasjon.

Publikum var i ekstase og klappet og ropte etter hver sang. Flere ga uttrykk for at de ble rørt til tårer av den nydelige musikken.

Korets dirigent, Kari Solberg, fikk mye ros for sitt arbeid med koret. Hun har virkelig klart å trekke frem det beste i hver enkelt sanger. Det var også gjesteopptredener fra andre lokale artister, som sørget for variasjon og spenning gjennom hele konserten.

Før konserten ble det solgt julekaker og gløgg i kantinen. Publikum kunne nyte deilig julebakst mens de ventet på at konserten skulle starte.

Alt i alt var det en fantastisk kveld med vakker musikk og god stemning. Birkelunden mannskor gjorde virkelig julekonserten til en minneverdig opplevelse for alle som var tilstede. Vi gleder oss allerede til neste år!

Price 380.00
update information

You May Also Like

All events in Oslo