Construction Visit: Hvordan skal vi bo i fremtiden?

Construction Visit: Hvordan skal vi bo i fremtiden?
1 June 2023 2 p.m.

Hvordan kommer vi til å bo i framtiden, og hvordan kan boligen hjelpe oss å leve gode liv? Dette er spørsmål OBOS Living Lab prøver å finne svaret på.

Fra utsiden ser det kanskje ut som en vanlig boligblokk, men på innsiden finnes et eksperimentelt bofellesskap som utforsker nye teknologiske, sosiale og materielle løsninger og konsepter. I tett samarbeid med en rekke partnere – fra store internasjonale aktører til små gründerselskaper og akademia, har labben som mål å finne løsninger som gir folk et enklere og bedre liv. Dette kan gi verdifull innsikt i hvordan vi kan bo i framtiden.

OBOS Living Lab gir nå Construction City Cluster en sjelden mulighet til å besøke labben for å høre om hva slags erfaringer de har gjort seg og om selve konseptet.

Program kommer.

Dette arrangementet er en del av en ny befaringsserie der vi besøker spennende foregangsprosjekter i klyngen til inspirasjon og kunnskapsdeling.

* Klyngen vil kun besøke fellesområdene. Dette arrangementet har begrenset plasser og er for klyngemedlemmer. Ta kontakt dersom din virksomhet er interessert i medlemskap. Ikke-medlemmer kan delta dersom det er plass mot et gebyr på kr 1 000 per person. Ta kontakt for slik påmelding.


Price Free
Venue
Vollebekkveien 4
update information

You May Also Like

All events in Oslo
Jun
09-10
Jun
13-15
Jun
12-16
Jun
09-10