Behind future @Æra

Behind future @Æra
1 February 8:30 a.m.

I snart ett år har vi gjort nettopp det, ledet verdens største bærekraftsprosjekt, i samarbeid med FN, UEFA og toppdivisjonen innen norsk fotball.

Med «Football for the goals» jobber vi for å endre bevissthet, atferd og praksis med utgangspunkt i FNs 17 bærekraftsmål. Endring ikke bare i fotballen, men også i de milliarder av hjem som følger med på verdens mest populære sport.

Vi inviterer til frokostmøte 1. februar for å ta deg med på innsiden av prosjektet. Hvordan det oppstod, hvordan det har utviklet seg, og hvor vi skal med våre betydningsfulle ambisjoner.

Til programmet nedenfor serveres det lett og næringsrik frokost med deilig spesialitetskaffe. Vi avslutter med forhåpentligvis mange gode spørsmål og svar.

PROGRAM

08.30 Frokost og deilig kaffe

09.00 Velkommen ved Eline Giskeødegård, Head of Læra i Æra

09.15 ESG + i (for innovasjon) ved Idunn Bjelland-de Garcia, Head of Corporate Sustainability & ESG, og Andreas Kalleberg, Creative Director i Æra

09.30 Fotball for målene - verdens største bærekraftsprosjekt ved Pål Breen, kommersiell leder Norsk Toppfotball

10.00 Spørsmål og svar

10.30 Takk for i dag

Vi håper du vil komme!

Kan du ikke delta som planlagt setter vi stor pris på at du oppdaterer påmeldingen din. Eventuelle spørsmål rundt arrangementet kan du sende til johanna@era.as.


Price Free
Venue Torggata 8
8 Torggata, 0181 Sentrum, Norway
update information

similar events