Mamele Petrec Împreună în ianuarie

Mamele Petrec Împreună în ianuarie
27 января 18:00
#mamelepetrecîmpreună este un eveniment lunar dedicat exclusiv mamelor. ???????? noastră este de a educa mamele să aibă grijă mai întâi de ele ca femei pentru a putea apoi îndeplini mai bine celelalte roluri din viața lor. Un alt scop al evenimentului este de a familiariza mamele cu resursele la îndemână oferite de antreprenorii locali.

Ediția din ianuarie 2023 are ca scop conștientizarea multitudinii de responsabilități pe care ni le luăm ca mame și regăsirea stării de mindfulness - ???? ?? ? ?? ?̂? ???? ?̦? ???? - prin practica yoga. Pentru aceasta am invitat-o alături de noi pe ?????? ??????̦, psiholog și instructor certificat Hatha Yoga, mamă de doi copii și antreprenor.

După o carieră de 12 ani în vânzări, doi copii și dezvoltare personală prin diverse terapii (psihoterapie, constelații familiale, terapie de grup, practică de yoga și meditație), Corina a decis să înceapă o nouă călătorie profesională. Ea ne aduce elemente din ?????????, o terapie pe care o dezvoltă pe baza formării și practicii continue de yoga și meditație, dar și prin formarea de psiholog și viitor psihoterapeut.

Ne dorim ca, pe salteaua de yoga, să ne conectăm cu spațiul nostru interior, să ne înțelegem mai bine gândurile, emoțiile, provocările și să descoperim împreună frumusețea și bucuria rolului de mamă, dar să ne și distrăm un pic.

Luna ianuarie e potrivită pentru o incursiune în sine, o așezare a ideilor și o punere pe cale pentru anul nou început. Vă invităm la o seară de relaxare și conectare pe salteaua de Yoga alături de un ceai special conceput pentru acest eveniment și un meniu care completează perfect experiența.

Recomandăm purtatea de haine lejere, potrivite pentru mișcare.

Mai multe detalii în formularul de înscriere https://forms.gle/gNybeQ2aEuu7gmxK8

Место Strada Elena Doamna 20, 700398 Iași, România
изменить информацию сообщить о проблеме

С этим мероприятием что-то не так?

  • Неправильная дата или время
  • Неправильный адрес
  • Неправильно указан тип мероприятия
  • Плохое описание
  • Мероприятие отменено или отложено
  • Неприемлемый/неприличный контент
  • Нарушение авторских прав
  • Это спам
  • Не получается купить билет

похожие мероприятия