Моё

Curs de Yoga Integrală deschiderea anului ** de studiu

Curs de Yoga Integrală deschiderea anului ** de studiu
1 октября 2022
СУББОТА
În ultimii 10 ani, intuiția m-a ghidat să creez diferite cursuri cu efect terapeutic.
Prin ele am transmis soluțiile pentru sprinteneala adaptării la provocările tot mai intense, necesare eliberării de uzura confortului dezbinării.
Cei care au binevoit, au aplicat și contactul cu suferința de acum îi găsește mai antrenați să își dorească să își schimbe mentalitatea, să acționeze cu omenie, să ajute cu înțelepciune.
Pentru cei care doresc ajutor măcar acum să își ia viața de la zero, am pregătit un program de suport energetic și informațional. El este menit să faciliteze supraviețuirea în condiții de nesiguranță și de neprevăzut.
Învățăm să ne ocrotim pașnic fragilitatea, să ne relaxăm, să ne liniștim, să ne împrietenim cu fricile noastre, fără să fugim de realitate, să nu ne pierdem energia în panică, în depresie și să fim activi cu discernământ.
Începând cu 1 octombrie 2022, intrăm în al ** -lea an de curs. Programul este structurat în întâlniri săptămânale. Cei care doresc o schimbare mai rapidă, pot participa de 2 ori pe săptămână (marți, ora 18:30 și sâmbăta, ora 09:30). Acest program este util doar celor dispuși să renunțe la suferință.
Participarea la cursuri poate dăuna celor dependenți de rolul de victimă.
Ne îngrijim de corp, deoarece el se încarcă cu gânduri și emoții toxice și se îmbolnăvește.
Folosesc tehnici din yoga terapeutică, din sacroterapie și din bogăția inestimabilă de cunoaștere asimilată și trăită ca mod de viață simplu, firesc.
Asanele nu sunt doar posturi corporale, pratyahara, tehnicile de respirație, meditațiile, mudrele, etc. sunt unelte concrete, pe care le folosesc pentru a ghida către spațiile interioare, în care ne conectăm mai ușor cu arhetipurile omeniei, bunătății, curajului, responsabilității, încrederii, altruismului, speranței, implicării în comunitate, conviețuirii pașnice cu noi înșine și, apoi, cu tot ceea ce ne înconjoară.
Practicând ÎMPREUNĂ în universul mic, trăim deja cum ne-ar plăcea în universul mare.
Maestrul Tara
Pentru detalii și înscrieri: 0745 287 705 sau 0753 066 009.

Место Centrul Armonia Iaşi, Chisinau
изменить информацию сообщить о проблеме

С этим мероприятием что-то не так?

  • Неправильная дата или время
  • Неправильный адрес
  • Неправильно указан тип мероприятия
  • Плохое описание
  • Мероприятие отменено или отложено
  • Неприемлемый/неприличный контент
  • Нарушение авторских прав
  • Это спам
  • Не получается купить билет
Рождество в Кишиневе 2022
Когда температура начинает понижаться и улицы покрываются снегом, Кишинев становится сказочным городом с мерцающими огнями, большими деревьями и праздничными украшениями. Пришло время Рождества!